Velkommen til Skirvedalen!

Skirvedalen løypelag har sidan 1991 utført preparering av skiløyper i området. Dei første 18 åra blei det brukt snøskuter med sporslede.

I 2009 kjøpte laget ei to år gammel preppemaskin.

Dugnadsinnsatsen med utvidelse av løypetrasèene har vært stor både før og etter at maskina blei kjøpt. Mye skog er ryddet, og stein og tuver er planert de siste årene. Nå er løypelagets nett ca 50 km langt og løypelagets mål er å få stadig betre kvalitet på løypene. I den sammenhengen arbeider vi nå med å lage ny skilting rundt i løypene. For å ta vare på preppemaskina er det bygd isolert garasje høst/vinter 2013.

 

Løypekjøringen blir utført av 3 personer fra Austbygde. Hovedprepareringen blir gjort tidlig lørdag morgen fra julehelga til og med påske. (evt. andre helga i april når det er tidlig påske). I vinterferieukene (som regel uke 8 og 9) og i påska blir hele løypenettet om nødvendig kjørt opp hver dag. Ved snøfall over 5cm blir deler av løypenettet dvs. ”stamlina” Nybu – Mykleset preparert søndagsmorgen og midt i uka.

 

Løypekjøringen finansieres i hovedsak ved bidrag fra hytteeiere og grunneiere. Tinn Kommune bidrar med kr 20 000.

 

Vi håper du å bidra til å opprettholde kvaliteten på løypene i Skirvedalsområdet ved å betale inn på Skirvedalen løypelag sin konto: 2620.21.45573. Anbefalt sum for brukere av løypene er kr 1000,- pr år.

Bidrag kan også Vippses til 95704035

Hytteeiere og grunneiere får tilsendt giro hvert år.  Du kan også støtte oss via grasrotandel fra Norsk tipping. Merkes Skirvedalen løypelag.

 

Om du har synspunkt eller spørsmål i samband med løypeopplegget, kan du også ta kontakt med:        

 

Halvor Dale,  3650 Tinn Austbygd,

Tlf. 957 04 035        

E-post: halvor.dale@gmail.com

 

Olav Haukaas,  3650 Tinn Austbygd,

Tlf. 988 19 857

 

PS! Vær vennlig og kontakt oss på tlf. eller mail ved endring av adresse,

       e-post eller tlf.

 

Tilbud fra løypelaget!

Varm fleecebelagt hals. Farge hvit, inkl trykt kart av løypenettet

kr 150,-.

Ta kontakt med oss!

Skirvedalen, Norge

Meldingen din er vellykket sendt!

Retningslinjer for løypekjøring

Historie

Tips oss!

Du er velkommen til å tipse oss/ sende inn info. om aktuelle aktiviteter/ hendelser i Skirvedalen, Tinn Austbygd og Tinn.

Skivedalen løypelag forbeholder seg retten til å velge hva som skal publiseres, og kan ikke ta ansvar for eventuelle feil eller mangler ved tekst og/eller bilder som sendes inn.

Grasrot Plakat Skirvedalen Løypelag[1029

Regnskap 2014